Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 1 
Sisvete u Samoboru
1. studenog na sisvete, za sve građane bit će besplatan prijevoz na svim lokalnim linijama na području Samobora kojima prometuje Autoturist. 
Taj će dan autobusi na liniji Samobor - Otruševec - Vrhovčak voziti učestalije i to s polascima iz Samobora u 8, 9, 10, 11, 14, 15, 16 i 17 sati, a iz Vrhovčaka preko Otruševca u 8.30, 9.30, 10.30, 11.30, 14.30, 15.30, 16.30 i 17 sati i 30 minuta.


U utorak 1. studenog, od 8 do 19 sati, u blizini groblja u Samoboru na snazi će biti privremena regulacija prometa koju će osigurati i postaviti radnici Komunalca. 
Ulica Svete Ane od raskrižja s Trgom kralja Tomislava do raskrižja s Ulicom Franza Liszta bit će zatvorena za sav promet te će Ulica Svete Ane od Ulice Milana Bogdanovića biti jednosmjerna.
Uspostavom privremene regulacije prometa, jednosmjerne postaju ulice Josipa Herovića, Milana Bogdanovića, Ivana Hoića, Jurja Kocijanića, Alojzija Stepinca, Vjekoslava Noršića, Lešće, Trnska i Franza Liszta. 
Kod gradskog groblja Otruševec zabranit će se zaustavljanje i parkiranje na dijelu od raskrižja kod križa do raskrižja s cestom za Dubravu Samoborsku.


 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk