Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 5 
Bonsai Festival u Samoboru

U Samoboru će se održati  na prvi Bonsai Festival u Hrvatskoj  u organizaciji Bonsai udruge “Zen” iz Samobora i Makoto hrvatskog japanskog društva.

Glasajte za najbolje bonsai drvce, upoznajte renomirane izlagače iz Slovenije i Hrvatske,  a posebno ističemo EL TIM, bonsai majstore iz Španjolske kojeg čine Luis Vila Gonzalez i Alberto Baleato Pumar.

Očekuje vas:

Izložba bonsai drvca
Čajna ceremonijao
Makrobiotika
Japan – izložba fotografija
Kendo i Kyudo demonstracije
Kratka posjeta Bonsai radionice -uz prethodnu najavu
Događaj će se odvijati kroz zadnji tjedan mjeseca Listopada sa vrhuncem u subotu i nedjelju 29. i 30. listopada kad će biti postavljena izložba Bonsai drvaca gdje će svi posjetitelji moći glasati za najbolje drvce.

U sklopu festivala odvijati će se i napredna bonsai radionica zatvorenog tipa (sva mjesta su već popunjena) ali omogućiti ćemo svim posjetiteljima kratku (30 min) posjetu bonsai radionici kako bi
posjetitelji imali priliku popričati sa sudionicima radionice te doživjeti kako izgleda jedna Bonsai radionica. Ukoliko ste zainteresirani za kratki posjet bonsai radionici potrebno se prethodno najaviti na email bonsai.udruga.zen at  hotmail.com ili kod hostese prije početka posjete (do 13h).
 
 
 
 

 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk