Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 12 
Nagrada školi u Sv. Martinu pod Okićem

 TZ Grada Samobora ove je godine organizirala akciju Volim Samobor 2009., koja je za cilj imala izabrati najljepše uređen okoliš matičnih i područnih samoborskih škola.

Kao dio akcije Zeleni cvijet-Volim Hrvatsku, nastoji se pokazati djeci i mladima kako na lijep i zabavan način mogu utjecati na izgled svojeg okoliša.

No, cilj je potaknuti ih i na čuvanje okoliša cijeloga grada, istaknula je u uvodu direktorica Turističke zajednice Zdravka Škugor Ferdebar.

Prigodna svečanost održana je 4. lipnja u samoborskoj Gradskoj vijećnici. Prvo mjesto dobila je matična Osnovna škola Mihaela Šiloboda u Svetom Martinu pod Okićem, te područna škola Pavučnjak. Drugu nagradu u konkurenciji matičnih škola dobila je OŠ Milana Langa iz Bregane, a u konkurenciji područnih škola ona iz Noršić Sela. Treće mjesto zaslužili su školarci iz OŠ Samobor, odnosno polaznici područne škole Smerovišće

.

Nagrade su bile u iznosima od 1000, 500 i 300 kn plus priznanje, a upravo je priznanje malim rukama najbitnije.

Izabrati pobjednika nije bilo lako, ali najbolje smo odlučili posjetiti i zabilježiti kako bi okoliš jedne škole trebao izgledati.

Pomno zasađeno cvijeće, njegovani travnjaci, uređen drvored. I to nije sve. Planira se mnogo i to veseli idjecu i ostale korisnike prostora u školi i ispred nje.

Za svaku pohvalu.

 

 

 


 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk