Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 7 
Program dječjeg fašnika fašnika 2013.

 186. dječji fašnik održat će se u tri dana: nedjelju 12.02.2012., subotu 18.02.2012. i nedjelju 19.2.2012.

Prenosimo okvirni program dječjeg fašnika:

  U NEDJELJU, 12.2.2012. u vremenu od 10:00 od 14:00 na glavnoj pozornici na Trgu kralja Tomislava predstavit će se maskirane grupe samoborskih dječjih vrtića (Potočić, Osmijeh, Izvor i Grigor Vitez) i gostujućih grupa maskirane djece vrtićke dobi iz Zagreba, Karlovca, Marije Gorice, Zaprešića, Novske i maskiranih dječjih zborova iz Samobora i Zagreba koji već dugi niz godina gostuju na dječjem fašniku.

 
U SUBOTU, 18.2.2012. u vremenu od 11:00 do 13:00 sati održat će se SRAKOTRK- orijentacijsko trčanje u organizaciji OK Japetić na Šetalištu dr. Franje Tuđmana. Zainteresirani mogu više informacija naći na www.fasnik.com ( prijave za Srakotrk ).
Ove godine po prvi put sudjeluju maskirane grupe samoborskih srednjih škola ( uz Centar Lug, koji sudjeluje svake godine, to su gimnazija A.G. Matoš, Srednja strukovna škola i Ekonomska, trgovačka i ugostiteljska škola Samobor ).
 
U NEDJELJU 19.2.2012. na glavnoj pozornici predstavit će se maskirane grupe samoborskih osnovnih škola ( Bogumila Tonija, Samobor, Milana Langa, Mihaela Šiloboda i Ruda ). Nakon njihovih nastupa slijede gostujuće grupe maskirane djece školske dobi iz okolice Samobor i Zagreba, dječjih zborova i dr.
 
Na Trgu Matice hrvatske obje nedjelje u vremenu od 11:00 do 17:00 sati, na maloj pozornici održat će se SRAKAFEST u organizaciji Udruge za rastjerivanje dosade. Djecu i sve prolaznike zabavljat će i uveseljavati ulični zabavljači.
 
U Maloj dvorani POU ( u isto vrijeme) bit će organizirane likovne radinice i igraonice na kojima će djeca uz stručno vodstvo moći izraditi maske.
 
Na Dječjem fašniku očekuje se oko 2000 djece, što vrtića, škola, gostujućih maskiranih grupa i sudionika Srakotrka.


 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk