Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 12 
Foto natječaj “Knjiga u kadru” 2021.

 Gradska knjižnica Samobor poziva sve ljubitelje knjiga, čitatelje i fotografe da se odazovu na natječaj za najbolju fotografiju na temu knjige i čitanja u svakodnevnom okruženju pod nazivom “Knjiga u kadru”.

Natječaj traje od 22. veljače,  do 1. travnja, a tri autora najboljih fotografija osvojit će nagrade od 700, 500 i 300 kuna koje će pobjednicima biti dodijeljene u sklopu “Noći knjige 2021.”.

 

 

 Na natječaj se mogu javiti svi građani Hrvatske, samo s jednom fotografijom. Fotografije mogu biti crno-bijele, monokromatske ili u boji, a mogu biti izrađene fotografskim aparatom i mobitelom. Fotografije treba slati u JPG formatu.

Autor popunjavanjem i slanjem prijavnice daje suglasnost organizatorima natječaja da bez naknade mogu objavljivati prijavljene fotografije uz jasan potpis autora, na izložbi i na Facebook stranicama knjižnice.

Fotografija i prijavnica šalju se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .Prispjele fotografije na natječaj žirirat će žiri iz redova knjižničara samoborske knjižnice.(Rsamobor)


 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk