Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 9 
Samoborska dvorišna furka

Događaj “Samoborska dvorišna furka” prvi je projekt ovakvog tipa Kluba poduzetnica Samobor, a nastao je kao potreba za jednim lijepim i drugačijim eventom u našem gradu.

Zamišljen je kao prezentacija samoborske dizajnerske/ugostiteljske/zabavne urbane scene i ljudi koji gradu nude usluge i proizvode drugačije od onih na koje smo navikli. Želja nam je Samoboru i široj publici predstaviti kvalitetnu kreativnu scenu koja se već dokazala u Zagrebu i šire ali je malo poznato da djeluju u Gradu Samoboru. Naravno, tu će biti mjesta i za goste iz drugih područja hrvatske.
U ugodnom i bajkovitom ambijentu uz prodajno izložbeni dio gdje će posjetitelji osim upoznavanja izlagača, samoborske proizvode moći i kupiti, upoznat ćemo vas i sa radom samoborskih ugostitelja koji prate trendove te u svojoj ponudi nude inovativne proizvode i usluge. Naravno, cijeli sajam će biti popraćen i zabavnim programom te raznim nastupima i večernjim tulumom.

Samoborska dvorišna furka

Uz dvodnevni program, na sajmu ćemo predstaviti i rad raznih samoborskih Udruga i organizacija koji svojim djelovanjem rade na promoviranju i boljitku zajednice.
Sajam se održava 15. i 16.9.2018 u dvorištu na Trgu Kralja Tomislava (atrij u prolazu, kod bivše policije)
Projekt je realiziran u suradnji sa Gradom Samobor i u koordinaciji Poduzetničkog centra Samobor.
U tijeku su prijave sudionika za izložbeno-prodajni te zabavni dio. Ukoliko želite sudjelovati kao izlagač ili se prijaviti na zabavni dio programa, ili podržati događaj kao sponzor, pošaljite nam mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

https://www.facebook.com/samoborskafurka/
Vidimo se na Furki!


 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk