Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 11 
Doček nove 2016. godine u Samoboru

  Doček nove godine u podne

 Samoborci i ove godine imaju doček nove godine u podne. Organizator je Grad Samobor u suradnji sa Športskim plesnim klubom Samobor, TZ grada Samobora i Poduzetničkim centrom Samobor . Od 10:30 na glavnom gradskom trgu nastupit će samoborski bend Krivi smjer kao predgrupa Neni Belanu i Fiumensima, uz voditelja programa Trpimira Vranekovića (Antena Zagreb). Da ne ostanete gladni dijelit će se kobasice i čaj.Očekuju se i nastupi iznenađenja, a na štandovima će se moći kupiti Samoborske rukotvorine.

 

Večernji doček kreće od 22:00 sata. Svi će posjetitelji moći uživati u kuhanom vinu i kobasicama, a za zabavu će se pobrinuti grupa Koala. U Novu 2016. godinu građane će uvesti ritam valcera, a za poseban ugođaj pobrinut će se Pirotehnika Mirnovec svojim već tradicionalnim vatrometom. Ponoćni doček organiziraju Grad Samobor i Turistička zajednica grada Samobora. Dobar provod i Sretnu novu godinu uz novogodišnju čestitku .

..

 


 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk