Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 8 
Sisvete u Samoboru 2021.
Sisvete  u Samobru  će  nedjelju 31. listopada i u ponedjeljak 1. studenog na blagdan Svih svetih, od 8 do 19 sati, u našem će gradu u blizini groblja, na snazi biti privremena regulacija prometa.

Ulica Svete Ane od raskrižja s Trgom kralja Tomislava do raskrižja s Ulicom Franza Liszta bit će zatvorena za sav promet te će Ulica Svete Ane od Ulice Milana Bogdanovića biti jednosmjerna. Uspostavom privremene regulacije prometa, jednosmjerne postaju ulice Josipa Herovića, Milana Bogdanovića, Ivana Hoića, Jurja Kocijanića, Alojzija Stepinca, Vjekoslava Noršića, Lešće, Ivana Trnskog i Franza Liszta.

Kod gradskog groblja Otruševec, zabranit će se zaustavljanje i parkiranje na dijelu od raskrižja kod križa do ceste za Dubravu Samoborsku. Iz Grada Samobora mole građane za razumijevanje i pridržavanje uputa privremene regulacije prometa kako bi osigurali sigurnost prometa i omogućili građanima nesmetan prilaz grobljima.
U nedjelju, 31. listopada i ponedjeljak, 1. studenog, autobusi Autoturista besplatno će prometovati na liniji prema Vrhovčaku i Otruševcu i tamošnjem groblju. Iz Samobora će polaziti u 8, 9, 11, 15 i 16 sati, a iz Vrhovčaka, odnosno Otruševca u 9, 10.40, 12, 16 i 17 sati.

 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk