Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 20 
Dan fotografije Fotooko
U subotu, 27. rujna 2014., Fotoklub «Klik» organizira FotOOko – cjelodnevnu manifestaciju koja će Svetoj Nedelji i njenoj okolici ponuditi bogat sadržaj. Program počinje u 9 sati kod novog kampa na jezeru Rakitje (Kamp Zagreb).Tamo će «Klikovci», u suradnji s raznim udrugama iz Svete Nedelje i Zagrebačke županije, početi s ovogodišnjim „Danom fotografije u Svetoj Nedelji“. Na FotOOko pozivamo da nam se pridruže svi fotografi, bili oni profesionalci ili amateri.



Doći možete vlastitim automobilom, javnim prijevozom ili, kako će to biti i naš ovogodišnji prijedlog, BICIKLOM. Ovogodišnje FotOOko održava se uz biciklističku stazu Sava – Svetonedeljska jezera (http://www.svetanedelja.hr/biciklisticka-ruta-sava-–svetonedeljska-jezera-16-km-c70).Nakon razgledavanja i foto-šetnje oko samog jezera, sudionici će krenuti prema jezeru Orešje . Uz jezero Orešje bit će postavljeni prezentacijski štandovi tvrtki – naših sponzora, a ondje će biti i organizirane radionice i predavanja o pejzažnoj fotografiji, makrofotografiji, reporterskoj fotografiji itd.

Zatim ćemo oko 17 sati krenuti prema skeli Medsave i ondje dočekati najljepši dio dana – zlatni i plavi sat. Nakon održanog FotOOka imat ćemo nagradni natječaj za koji će naši sponzori osigurati zanimljive nagrade.
Prijaviti se možete na stranici FotOOka: http://fotooko.foto-klik.hr/ Prijava je OBAVEZNA za sve sudionike iako je ovo FotOOko besplatno! Samo će prijavljeni sudionici dobiti suvenir FotOOka, ručak i pravo na sudjelovanje na nagradnom natječaju te sudjelovanje na svim predavanjima.Sve dodatne informacije o FotOOku dostupne su na web-stranici http://fotooko.foto-klik.hr/, a na njoj će biti objavljena i galerija fotografija s FotOOka.

 


 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk